IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 25 ianuarie 2013

Afara ninge, viscoleşte dar... ceaţa-i mare...


Intalnire la Iasi cu primul ministru Victor Ponta


      Astazi 24 ianuarie 2013 presedintele Filialei Iasi a SCMD a avut o scurta intalnire cu primul ministru Victor Ponta, prezent in garnizoana cu ocazia sarbatoriririi Zilei Unirii.
Intrebat fiind despre modul concret de solutionare a revenirii pensiilor militare diminuate la cuantumul lunii decembrie 2010 si mai ales despre termenul la care se vor repara nedreptatile savarsite de guvenul PDL la adresa celor 30.000  de rezervisti  militari,vizibil surprins si contrariat de faptul ca inca mai avem nelamuriri legate de acest lucru (?) ,a raspuns textual ca : » Am vorbit cu Mircea (Dusa n.n.) si acesta  o va rezolva asa cum am promis ». 
Biroul Operativ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.