IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

sâmbătă, 30 august 2014

"Grija pentru sanatatea ta"  


dupa intrarea in vigoare a prevederilor ORDINULUI  nr. M.83 din 22 iulie 2014, "s-a simplificat" procedura privind decontarea contravalorii retetelor eliberate de catre medicul de familie. 
Cei care domiciliaza in localitati in care nu sunt spitale militare, sunt nevoiti sa se deplaseze de la domiciliu la acestea, dupa cum reiese din materialul publicat pe site-ul  http://scmd-sanatate.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.