IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 26 august 2014

               In atentia "raspandacilor" 

(persoana care preia si raspandeste zvonuri cu intentii rauvoitoare) , care sustin ca SCMD spijina un anumit candidat la alegerile prezidentiale, publicam comunicatul din 25 august 2014 al presedintelui SCMD, Col. (r) dr. Mircea Dogaru.



  -In atentia tuturor membrilor SCMD -

Solicitari de sprijin

-    Stimati camarazi,
Am primit oficial doua cereri de sprijin in vederea strangerii semnaturilor necesare inscrierii candidaturilor la prezidentiale. Una din partea "Alternativei Nationale"din interiorul CNSC, pentru dl. Teodor Melescanu, alta, din partea senatorului independent dl. Ioan Ghise. Ambele solicitari si tabelele aferente le gasiti dand clic pe link-urile de mai sus.
In situatia in care membrii SCMD vor sa se implice, tabelele cu semnaturi vor fi trimise la Secretariatul General al SCMD. Atentionez ca nu este vorba despre partidele cunoscute, care ne-au dezamagit ci, intr-un caz despre Societatea civila, in alt caz despre un independent.
Ca de obicei, aceia care se perinda la putere de 25 de ani, au luat si de data aceasta masuri restrictive. Alegerile sunt pe 2 noiembrie, campania incepe pe 2 octombrie, dar inscrierile candidatilor cu semnaturile aferente se fac pana pe 15 septembrie. Intrucat orice candidat trebuie sa depuna 200.000 de semnaturi, listele fiind ulterior multiplicate in 3 exemplare, data pana la care pot fi stranse semnaturile, tinand cont de volumul de munca ulterior, ar fi 10 septembrie. Atragem atentia ca, daca un candidat apuca sa se inscrie, iar in luna septembrie este "agatat" de DNA, semnaturile devin inutile. Candidatura va fi compromisa si nici nu mai poate fi inlocuit. Motiv pentru care veti vedea in curand ca unii dintre actualii candidati vor fi inlocuiti.
In ceea ce ne priveste, urmarim strict interesele noastre.  Proiectul Legii pensiilor militare de stat se afla la Comisia de munca a Camerei Deputatilor, avand toate avizele necesare, mai putin cel al Guvernului. Se asteapta asadar numai semnatura d-lui Ponta pentru a intra in procedura de vot prin depunerea la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru

3 comentarii:

  1. În acest comunicat domnul Dogaru zice ” In situatia in care membrii SCMD vor sa se implice, tabelele cu semnaturi vor fi trimise la Secretariatul General al SCMD. Atentionez ca nu este vorba despre partidele cunoscute, care ne-au dezamagit ci, intr-un caz despre Societatea civila, in alt caz despre un independent.”
    Pai asta cam seamănă a sprijin, chiar dacă ochii sunt ațintiți spre semnătura domnului Ponta pe proiectul legii pensiilor militare de stat. Care proiect în varianta Dușa prevede că de acestea vor beneficia cadrele aflate în activitate la data intrării în vigoare a legii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu demult, la un post tv, parca la RTV, dl. Dogaru sustinea ca CNSC are un candidat propriu. Culmea, la vreo doua zile a aparut candidatura lui Melescanu... Sa inteleg ca intre CNSC si SCMD nu este nici o legatura. Adica, fiecare cu catindatul sau sau cum?

      Ștergere
    2. Legatura dintre SCMD si CNSC o gasiti accesand site-ul http://cnsc-forta3.blogspot.ro

      Ștergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.