IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 19 august 2014

Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala"
- Impreuna, pentru prosperitatea cetatenilor Romaniei! -
In dorinta de a veni in sprijinul tuturor cetatenilor, va informam ca, in baza Incheierii nr. 32590/299/24.09.2013 a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) a infiintat Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala".
In conformitate cu prevederile  Legii nr. 93/2009, Banca Nationala a Romaniei  a inscris Casa de Ajutor Reciproc "Coeziunea Sociala" in   Registrul de evidenta, sub nr. RE-PJR-41-026375/28.02.2014.
CAR „Coeziunea Sociala” acorda împrumuturi in cuantum de 3 ori cotizatia depusă, fără a depăși suma de 20.000 lei (pe masura dezvoltarii CAR, aceasta suma va creste, incepand cu anul 2015). Solicitantul împrumutului trebuie să aibă o vechime de minimum 3 luni ca membru al CAR. Dobanda la imprumuturi este  de  8,5% pe an (Exemplu;  la 1000 lei se percepe o dobanda de 7 lei la prima rata, care apoi scade progresiv luna de luna.). In luna acordarii imprumutului nu se percepe dobanda. 

Trimitand o cerere la car.coeziuneasociala@gmail.com primiti acest calculator (este un fisier Excell).

Pentru economisirea timpului membrilor CAR am stabilit o procedura de inscriere, de cotizare si de imprumut de la distanta. De asemenea, in localitatile, institutiile sau societatile comerciale, unde exista minim 30 de membri ai CAR, putem organiza puncte de lucru locale.
Pe site-ul www.car-coeziuneasociala.blogspot.ro se pot accesa mai multe informatii. Echipa care administreaza CAR va sta la dispozitie pentru orice lamurire suplimentara.
Va recomandam asadar sa va inscrieti in CAR, sa cotizati lunar cu sume relativ mici, care sa nu dezechilibreze bugetul familiei dvs., pentru a va constitui, din timp, o rezerva de bani egala cu 1- 2 salarii/pensii, astfel incat, la nevoie, sa puteti accesa imprumuturi egale cu  3 - 6 salarii/pensii. In acest mod situatia financiara a familiei dvs. se va imbunatati considerabil.
Important de retinut: Dupa ce cotizatia ajunge la cuantumul salariului dvs. brut/pensiei brute, nu mai sunteti obligat sa depuneti cotizatii lunare, beneficiind in continuare, pe durata nelimitata, de toate drepturile de care se bucura membrii CAR.
Va asteptam alaturi de noi!
CASA DE AJUTOR RECIPROC "COEZIUNEA SOCIALA"
- Promotor al caselor de ajutor reciproc din toata tara si cea mai puternica CAR din Romania, pana in 2016 -
Adresa: Str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti
Presedinte:  FLOREA Victor-Vasile, tel.0766633312
Secretariat:  RINCIOG Dumitru, tel 0736600961
Contabilitate:   OARGA Madalin, tel. 0736601000
Juridic:   MIHAI Vasile, tel 0736601110
Casierie:   PERIANU Traian, 0788266936

Un comentariu:

  1. Poate se obosesc domnii de la CNSC (SCMD), printre alte cestiuni arzatoare la ordinea zilei, sa constate ca la BCR dobanda este tot de 8,5% pe an si nu trebuie sa ai nici giranti, nici cotizatie. Si nici nu trebuie sa stai la coada. Si nici nu trebuie sa trimiti mail-uri, etc.

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.