IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

joi, 11 martie 2010

joi, 11 martie 2010

Situatia dosarelor SCMD! Aici sunt banii dumneavoastra!

Din pacate, asta e Romania!
Aici am ajuns! Fiecare adevar, act de dreptate, trebuie in zilele apocaliptice ale unei democratii bezmetice, sa fie RECONFIRMAT de catre instantele de judecata!
Bataie de joc inimaginabila, timp si nervi irositi de pomana, dar si mari cheltuieli de judecata!Vom urmari evolutia acestor DOSARE!
Speram ca JUSTITIA, sa faca dreptate!

Col. (r) Vasile Burcu
Presedintele SCMD Dr.Tr.Severin

Un comentariu:

  1. As dori sa stiu care este situatia asistentei medicale pentru pensionari militari, (de ce nu se mai dau medicamente gratute, si numai compensate)?
    Multumesc pentru raspuns
    zboldis@gmail.com

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.