IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 15 martie 2010

duminică, 14 martie 2010
PROTEST
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) protesteaza fata de modul in care Primul Ministru al Romaniei, domnul EMIL BOC, intelege sa gestioneze situatia sociala critica a tarii.

Mergand pe aceleasi cai batatorite ale contrapunerii si invrajbirii diverselor categorii sociale, ale cultivarii urii dintre acestea, dar si a atacului la institutia de baza a democratiei – Parlamentul, in ziua de 12 martie a.c., in desconsiderare totala fata de problemele grave, dureroase, de disperare ale sindicalistilor de la Cartel Alfa, care pichetau Guvernul, dl. EMIL BOC ii indeamna pe acestia sa mearga la Parlament pentru a solicita votarea de legi impotriva “”privilegiatilor””.

Este o actiune clara de dubla instigare a unei multimi de oameni impotriva semenilor lor si, in acelasi timp, asupra unei institutii fundamentale a statului, actiune pentru care intr-o tara cu adevarat democratica organele in drept s-ar autosesiza.

Apreciem ca acesta este singurul lucru la care se pricepe acest personaj hilar, sinistru pentru istoria Romaniei, fapt dovedit din plin de vocabularul sau limitat si prin actiunile sale pe timp de 1 an si 3 luni de cand se afla in fruntea unui Guvern pus numai in slujba clientelei cu adevarat privilegiata, dar cu performanta economica zero si cu mana mereu intinsa la Fondul Monetar International.
Mare blestem pe acest popor!...

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,
Comitetul Director


POST SCRIPTUM:
Protestul a fost exprimat si de catre domnul VALERIU PRICINA, Vicepresedinte al SCMD, la postul REALITATEA TV, in emisiunea “”Realitatea Zilei”” din seara zilei de 12 martie a.c., avand ca realizator pe Dl. Razvan Dumitrescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.