IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

joi, 11 martie 2010

miercuri, 10 martie 2010

Delegatia SCMD la Comisia pentru munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei

In ziua de 09.03.2010, incepand cu orele 10.00, Secretarul general al SCMD, Dl. Monac Constantin si Vicepresedinta SCMD, Dna Cobuz Elena, au participat la sedinta Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, la dezbaterile de la urmatoarele puncte de pe ordinea de zi:


• Pct. 7 – Dezbaterile pentru avizarea Propunerii legislative de abrogare a cap. IV din Legea 329/2009, unde delegatii nostri au adus argumente pertinente privind neconstitutionalitatea si nelegalitatea cap. IV din legea mentionata. Comisia a dat un aviz pozitiv pentru abrogarea cap. IV. Urmeaza intocmirea raportului de catre Comisia pt buget, finante, activitate bancara si piata de capital, in cursul saptamanii viitoare. SCMD va participa si la dezbaterile respectivei Comisii.

• Pct. 9 – Dezbateri asupra Proiectului de Lege privind sistemul unitar de pensii publice. Delegatia noastra a propus scoaterea precizarilor referitoare la militari si politisti din continutul proiectului de lege. S-au adus multiple argumente, au fost provocate dezbateri aprinse pro si contra. Dezbaterile vor continua si in zilele urmatoare, pana la intocmirea raportului final al Comisiei.

SECRETAR GENERAL AL SCMD,
Col. (r) dr. Constantin MONAC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.