IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 12 martie 2010

Cum puteti deveni membri ai Sindicatului

Persoanele interesate sa adere la Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (cadre militare disponibilizate conform O.G. 7/1998, dar si a altor acte normative conjuncturale, alte cadre militare in rezerva si in retragere din intregul sistem national de aparare - Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Serviciul de Protectie si Paza, alte structuri) sunt rugate sa trimita un e-mail la secretariatscmd@yahoo.com.

Statutul Sindicatului, formularul de inscriere, precizarile privind plata cotizatiei si eliberarea legitimatiei de membru le puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.