IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 29 decembrie 2014

        LA MULŢI ANI!

         Pentru SCMD anul 2014 a fost, un an de frământări, cu acţiuni iniţiate de către conducere (susţinerea la alegerile europarlamentare a Alianţei Naţionale  a Agricultorilor-ANA, implicarea în alegerile prezidenţiale prin organizaţia “Alternativa Naţională Română”, şedinţa CD din 09.12.2014 în urma căreia doi vicepreşedinţi de zonă si-au dat demisia din CD)  contestate de către filiale ,care au susţinut neimplicarea politică a SCMD, dar şi acţiuni ale filialelor ( elaborarea unui nou statut; întâlnirea unor preşedinţi de filiale cu reprezentanţi ai partidelor de guvernământ; Ministrul Apărării; Viceprimministrul Oprea ) şi care nu au avut susţinerea conducerii SCMD
           A fost anul în care conducerea SCMD prin modul de organizare si desfăşurare a CNR, a avut de fapt ca obiectiv “ prorogarea activităţii actualei  conduceri a SCMD”, chiar dacă o parte din filiale au  dorit intrarea în legalitate, a elaborat un nou statut care a fost prezentat şi dezbătut la CNR, votat articol cu articol, dar rămas în stadiul de proiect.
          Ne dorim ca anul 2015 să aducă în fruntea SCMD lideri capabili, înţelepţi,  asupra cărora să nu mai planeze suspiciuni, care să asigure respectarea prevederilor Statutului şi ROF-ului, în aşa fel încât SCMD să redevină vocea echilibrată şi echidistantă care să reprezinte cadrele militare disponibilizate, în rezervă şi în retragere în dialogul cu societatea românească, Preşedintele României, Parlamentul, Guvernul României şi nu în ultimul rând cu Ministerul Apărării Naţionale.
        Filiala 1 Beiuş a  SCMD urează membrilor săi şi tuturor militarilor disponibilizaţi, în rezervă şi în retragere SĂRBĂTORI FERICITE CU SĂNĂTATE ŞI BUCURIE !
  


LA MULŢI ANI!


Biroul operativ al Filialei 1 Beiuş a SCMD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.