IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 5 decembrie 2014

COMUNICAT


Comitetul Director al SCMD este convocat marti, 09.12.2014, ora 11.00



CONVOCATOR
Data: In ziua de   marti, 09.12.2014,     ora   11.00   se convoaca sedinta Comitetului Director.      
Loc de desfasurare: Sediul central al SCMD, Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1
Participanti:   Membrii Comitetului Director, sef Secretariat General, contabil sef.
Membrii Comitetului Director care, din motive intemeiate, nu pot sa participe la sedinta, vor putea mandata in scris un alt vicepresedinte al SCMD sau presedinte de filiala din zona de responsabilitate.
ORDINEA DE ZI:

Un comentariu:

  1. Observati stimati colegi cum conducerea SCMD, analizeaza Filiala Sector 6. Parca filiala, prin toti membrii sai critica pe domnii Dogaru si Pricina. Este tot o manipulare a dl.Dogaru. Nu stimati colegi, pe domnii Dogaru si Pricina il critica Tudor, Icleanu, Dinu, Boeru, Silitra, Draghicescu, Petrea, Cotoara, adica Biroul operativ al Filialei Sector6. Acestia arata membrilor din filiala cum sunt manipulati si minititi membrii de sindicat de cei care s-au autoales vesnic si functioneaza din august 2014 afara statutului. Ce are conducerea SCMD cu intreg corpul de membrii ai filialei?. Domnii Dogaru si Pricina nu au fost prezenti decat la prima adunare generala a filialei din noiembrie 2010 desfasurata la Liceul Lazar. La celelalte, desi au fost invitati prin instiintare scrisa si inregistrata la registratura SCMD, nu au fost prezenti. De ce oare nu participa la adunarile filialei?.Va raspund. Pentru ca membrii de sindicat pun distinsilor domni intrebari grele la care probabil nu au raspunsuri. Trebuie sa cunoasteti, stimati colegi, ca membrii de sindicat din Filiala Sector 6 se considera jignti de domnii Dogaru si Pricina care nu i-au onorat cu prezenta la adunarile lor timp de 4 ani. Iar acum domnii respective vor sa-i analizeze. Analiza unei filiale, fie chiar si a Biroului Operativ al filialei respective se face nu in cadru restrins asa cum face dl Dogaru, in Comitetul Director. Analiza filialei se face in fata membrilor sai (caci la adunarile noastre vin cel putin 80-100 de membri),cu dovezi, de catre cei care spun ca biroul i-a calomniat si jignit. Iar membrii de sindicat sa aprecieze daca sunt critici sau calomnii. Asa ar fi democratic, corect, si “fara a te ascune dupa cires”. Vicepresedintele Filialei Sector6 Bucuresti, Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.