IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 8 decembrie 2014

DIN NOU DOLIU IN ARMATA ROMANIEIFiliala 1 Beius a SCMD isi exprima tristetea pricinuita de pierderea camaradului nostru,

 căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana

rănit în urma accidentului aviatic produs la sfârşitul lunii noiembrie, care a decedat astăzi, 8 decembrie, la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.
Căpitan-comandorul Titiana, în vârstă de 46 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era pilot instructor clasa I pe aeronava IAR 330, îndeplinea funcţia de comandant patrulă la Escadrila 713 Elicoptere SOCAT din Baza 71 Aeriană şi avea la activ 1.300 de ore de zbor.

Sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un comentariu:


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.