IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 17 decembrie 2014

COMUNICAT  preluat de pe pagina filialei scmd sector 6 Bucureşti http://scmdsector6.blogspot.ro/2014/12/raspuns-la-afirmatiile-domnului-colr.html


Raspuns la afirmatiile domnului col.r. Mircea Dogaru, publicate pe pagina principala a SCMD pe 16.12.2014.

Domnule colonel (r.) Mircea Dogaru,
Avand in vedere atitudinea pe care o adoptati fata de mine, atitudine care va descalifica total, solicit sa va cenzurati afirmatiile fata de actiunile mele, pana la urmatoarea sedinta a Comitetului Director.
Va recomand sa afisati toate informarile si comunicatele vicepresedintilor CD, NU NUMAI ALE CELOR CARE VA SUSTIN ACTIUNILE NESTATUTARE ( lamuririle solicitate col.(r.) Tudosie au fost STRICT legate de respectarea prevederilor statutare asa cum sunt prezentate mai jos).
Ca membru de sindicat, va recomand sa va sustineti cu documente, NU CU AFIRMATII MINCINOASE SI CALOMNIATOARE, APRECIERILE DESPRE COMUNICATELE PE CARE LE-AM PREZENTAT PE PAGINA FILIALEI SECTOR 6 SI MAI RAU, DESPRE ACTIUNILE MELE PE LINIE SINDICALA.
V-am solicitat, prin documente inregistrate la registratura SCMD, sa raspundeti in scris, intrebarilor membrilor de sindicat referitoare la situatia sindicatului.
NU ATI PREZENTAT NIMIC.
VA ASCUNDETI SUB MINCIUNA SI DEZINFORMARE  SOLICITAND SA SUSTIN PRIN PROBE AFIRMATIILE FACUTE.
DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA PREZENTATI DOCUMENTELE SOLICITATE SI INREGISTRARILE VIDEO ALE SEDINTELOR CNR EXECUTE DE DEPARTAMENTUL MEDIA COMUNICARE AL SCMD.
          DACA NU AVETI NIMIC DE ASCUNS .....PREZENTATI-LE !
VA SOLICIT SA INCETATI CU ACEASTA CAMPANIE DE DENIGRARE, CAMPANIE PRIN CARE INCERCATI SA ASCUNDETI ADEVARATELE DV. SCOPURI.
NU MAI MINTITI DOMNULE COLONEL, TUDOR SI UN MIC GRUP NU AU PARASIT LUCRARILE CNR INAINTE DE VOTUL FINAL.
VA SOLICIT, INCA O DATA, SA VA RETRAGETI AFIRMATIILE IRESPONSABILE LEGATE DE .....VOCABULAR SUBURBAN... DESE ATACURI ....JIGNIRI...ETC.
VA DESCALIFICA SI VA FAC DE RAS.
ANALIZATI-VA PROPRIILE COMUNICATE.
FATA DE ULTIMA DV. IESIRE, SUNT CONVINS CA NUMAI JUSTITIA POATE HOTARA CINE MINTE SI INCALCA LEGEA.
PANA ATUNCI, VA SOLICIT SA VA ABTINETI IN A MAI FACE AFIRMATII CARE DEPASESC LIMITA CALOMNIEI.

Avand in vedere faptul ca POSIBILITATILE mele DE A MANIPULA membri de sindicat prin PAGINA NET, a lt.col.r. Ranciog, sunt inexistente, folosesc aceasta oportunitate de a informa TOTI MEMBRII DE SINDICAT, cu opinia mea fata de modalitate de a exprima pozitia fata de actiunile celor care deformeaza (cu buna credinta) realitatea.
Col(r) Marian TUDOR

P.S. CONSIDER CA MEMBRI DE SINDICAT CARE AU AVUT INCREDERE IN IDEEA ......SCMD, VOR INTELEGE ADEVARATELE MANEVRE DESFASURATE DE UNII DINTRE NOI.

LA DOI ANI DUPA DISPARITIA UNUIA DINTRE FACTORII DE STABILITATE LA NIVELUL CD, VICEPRESEDINTE AL CD, COL.(R.) VICTOR IONASCU, SUNTEM PUSI IN POSTURA SA NE AMINTIM DE PORUNCILE DOMNULUI, de catre unul din cei care este primul care nu respecta aceste porunci.


SOLICITARE
Stimate coleg,
Avand in vedere gravele acuzatii pe care mi le aduceti, am rugamintea sa raspundeti public la cateva intrebari:
1.Considerati ca masurile luate de, Col.(r) Dogaru Mircea si Col.(r) Pricina Valeriu, impotriva Biroului operativ al Filialei sector 6, AU RESPECTAT PREVEDERILE STATUTULUI SCMD?.
2.Considerati ca DECIZIA CD DIN 09.12.2014 PRIVIND MENTINEREA SUSPENDARII PRESEDINTELUI FILIALEI SECTOR 6, RESPECTA PREVEDERILE STATUTULUI SCMD ?.
3.Considerati ca SOLICITARILE, UNUI BIROU OPERATIV SAU AL PRESEDINTELUI UNEI FILIALE, REFERITOARE LA PREZENTAREA SITUATIEI FINANCIARE REALE ( BUGET, VENITURI, CHELTUIELI, ETC.), A SCMD SUNT SOLICITARI NEDEMOCRATICE SI NESTATUTARE ?.
4.Daca afirmatiile mele privind ....simulacrul CNR 2014.... sunt considerate minciuni DE CE NU SE PREZINTA INREGISTRAREA VIDEO A SEDINTELOR CNR 2014 EFECUTATE DE DEPARTAMENTUL NEDIA COMUNICARE AL SCMD?.
5.Considerati ca SUSPENDAREA UNUI VICEPRESEDINTE AL CD, DE CATRE CD, ESTE STATUTARA?. DACA DA , UNDE ESTE DECIZIA DE SUSPENDARE ?.
                                                                     
Desconsiderarea actiunilor desfasurate de membrii Filialei Sector 6, de membrii BOp al filialei si chiar de mine, constituie o acuzatie deosebit de grava, acuzatie fata de care, cred ca trebuie sa aduceti dv. argumente si nu noi cei care , de nenumarate ori am solicitat –TRANSPARENTA DEICIZIONALA, DIALOG CU MEMBRII DE SINDICAT SI PRESEDINTII DE FILIALA, RESPECT FATA DE FILIALALE, ACCEPTAREA DE CATRE CD A CONSILIERII SI NU IN ULTIMUL RAND, DEMNITATE.
Ca membru de sindicat, va solicit sa aduceti argumente fata de acuzatiile, grave , pe care le-ati prezentat.
Personal, voi sustine, prin probe, afirmatiile facute.
Va solicit sa prezentati argumente prin care sa va sustineti afirmatiile, deplasate, legate de materialele prezentate IN NUME PROPIU, IN NUMELE BIROULUI OPERATIV SAU CA VICEPRESEDINTE AL CD.
Col(r) Marian TUDOR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.