IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 24 decembrie 2014

CRĂCIUN FERICIT!
                 Bucuria sfântă a Sărbătorii Naşterii Domnului nostru Isus Hristos să vă aducă iubire şi linişte, lumină şi ajutor, pace şi sănătate în familiile dumneavoastră. 
Crăciun fericit !


Biroul operativ al Filialei 1 Beiuş a SCMDUn comentariu:

  1. LA MULTI ANI si voua , oameni buni ! Craciun fericit ! Si sa ramaneti curajosi si demni ca si pana acum . Sunteti o insula de bun simt , demnitate si transparenta in peisajul tulbure al SCMD . Tineti-o tot asa .

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.