IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 26 octombrie 2010

VOR VOTA CU ROMÂNIA

NICOLAE STAN - UNPR


TUDOR CIUHODARU - INDEPENDENT

LIVIU CÂMPANU - UNPR

NICOLAE MIRCOVICI

2 comentarii:

  1. Cinste lor, asa sa fie, cum au promis. Vom vedea maine, cati alesi sunt de partea alegatorilor. Ne ajunge rusinea gen.(r)Eugen Bădălan, care in sedinta finala pentru votarea Legii pensiilor a mintit ordinar si a votat contrar promisiunilor, tradandu-si camarazii si alegatorii din circumscriptie. Rusine generalului badalan si celor de teapa lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. eugen.badalan@cdep.ro- pe aceasta adresa ii puteti trimite urari"de bine"
    acestei fiinte extraordinare;ERATA: " JAVRA ORDINARA".

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.