IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 22 ianuarie 2014

MAURUL SI-A FACUT DATORIA, MAURUL POATE SA PLECE

De multe ori am senzatia ca tot ce mi (ni) se intampla face parte dintr-un film  prost. Nu stiu cum se intampla dar toate merg pe dos.
"Orice minune tine trei zile", "Orice fapta buna va fi pedepsita", "Scump la tarate si ieftin la faina" "De cat mult si fara rost, mai bine putin si prost" sunt cateva din sloganele care imi (ne) insotesc viata in fiecare clipa. Si asta nu pentru ca doresc eu (dorim noi).
Totul este o mare miscare browniana din care nu pot sa inteleg mai nimic.
Incepand cu 01. 02. 2014 am solicitat demisia din functia de presedinte al Filialei 1 Beius si, implicit, de administrator al blogului, o sa va dati seama usor din ce pricina.  Hotararea mea este definitiva si irevocabila.
Aceasta este ultima mea postare pe acest blog. Cei care vor sa-mi cunoasca opiniile, le pot gasi usor pe blogul personal Beius-Simion R. Suciu ( suciusiminfo.blogspot.ro ).
Nu-mi ramane decat sa va multumesc pentru increderea care mi-ati acordat-o, pentru timpul acordat sa-mi cititi postarie, pentru prietenia si increderea virtuala pe care mi le-ati acordat.
Multumesc mult.
Sa auzim numai de foarte bine!

4 comentarii:

  1. TIZULE TE-AI SUPARAT.PE CINE? E drept ca din 5 in 5 minute iti vine sa dai cu caciula de pamant .Am o greata de nu-i adevarat. ma incalzesc cu gandul ca inca odata motii si mocanii au demonstrat ca sunt urmasii marilor daci. I rest GARGARA VARULE. daca mai era B.VM campeni intr-o ora erau la amarati . Asa APUISENII AU RAMAS DIN NOU FARA"VERDE"

    RăspundețiȘtergere
  2. Rau m-am suparat, tizule. Am avut toate motivele sa fiu suparat si sa fac acest gest. In viitorul apropiat o sa dau explicatii pe blogul personal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum v-am scris si pe e-mail, nu pot decat sa regret aceasta decizie a dumneavoastra. Sigur, fiecare are problemele lui personale, are o anumita capacitate de se dedica problemelor publice, de a suporta nedreptati si chiar privatiuni atunci cand se afirma ca persoana publica.
    Din punctul meu de vedere v-ati indeplinit corect datoria de a reprezenta militarii in rezerva din Beius si din tota tara, in mod corect, cinstit, onorabil.
    Sper ca filiala Beius sa promoveze la conducere o persoana care sa duca mai departe aceasta traditie inaugurata de dvs.
    Va multumesc si va doresc o viata fericita si inseninata alaturi de cei dragi dvs.!
    Cu respect,
    Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru aprecieri. Intotdeauna vine o clipa cand trebuie sa renunti la ceva. Se pare ca la mine a venit acum. Fara patima, pot sa afirm ca nu regret nimic din ce am facut. vorba unui prieten de-al meu - "Nu-mi pare rau de ce-am facut ci doar de ce-a ramas". Dar, ce-a ramas, sper sa duca la bun sfarsit altii mai tineri si cu mai multa energie, cei care vor continua sa mearga pe calea deschisa de mine, intr-o zi de noiembrie a anului 2010. Toate urarile de bine, sanatate, bucurie si viata lunga tuturor sindicalistilor militari.
    Simion Suciu

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.