IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 24 ianuarie 2014

Actiunea pentru recuperarea sumelor de bani retinute abuziv de catre casele de pensii sectoriale din drepturile de pensie ale rezervistilor.

               In cadrul Departamentului Juridic continua in ritm sustinut activitatea de pregatire si depunere la registratura TMB a documentelor primite de la membrii de sindicat care s-au inscris la actiunea de recuperare a sumelor de bani, retinute abuziv de catre casele de pensii sectoriale in aplicarea deciziilor de revizuire,  emise in baza unor acte normative (L. nr. 119/2010, OUG nr. 1/2011) adoptate « cu nerespectarea textului din Constitutie ce a reprezentat temeiul legal » (cf. Raportului Avocatului poporului din ian. 2013).
                Pana astazi, 22.01.2014, la registratura TMB au fost inregistrate 22 de dosare cuprinzand aproximativ 250 de contestatari. La dosarele actiunilor deschise sunt depuse si raspunsurile la contestatiile formulate la deciziile emise in baza Legii nr. 241/2013 (respectiv hotararile comisiilor de contestatii), in situatiile in care aceste documente au fost depuse la dosar. Reamintim colegilor nostri, in cazul in care urmeaza sa primeasca aceste hotarari, sa le depuna/trimita imediat, in copie, in 4 exemplare (inclusiv plicul de primire a documentului), la sediul central al SCMD, Departamentul Juridic, intrucat acestea trebuie sa fie depuse la dosarul cauzei in termenul procedural cunoscut (30 zile).
                 Estimam ca actiunea va fi in mare finalizata in jur de 10-15 februarie a.c. In scopul informarii  dumneavoastra, la data respectiva vom publica, pe pagina de internet, situatia tuturor dosarelor. Informatii referitoare despre actiune veti putea obtine si prin posta electronica sau telefon.
SEFUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC
Col (r) Monica I. CALOIAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.