IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

sâmbătă, 28 februarie 2015

S-a făcut primul pas

Motto: „Amicus Plato, sed magis amica veritas”-Aristotel

O analiză transparentă şi obiectivă a unei activităţi de mult aşteptate.
Am promis să revin cu opinii personale pe marginea activităţii din data de 13.02.2015 şi mă ţin de cuvânt. Am amânat această expunere din două motive, în primul rând pentru ca nu voiam să o fac până nu aveam comunicatul oficial al organizatorilor care a venit din păcate foarte târziu, şi în al doilea rând pentru că voiam să nu scriu sub impresia evenimentelor, pentru a nu fi prea subiectiv.
Şi aşa am o oarecare strângere de inimă faţă de unii oameni pentru care port încă respect şi pe care poate nu îi va încânte chiar tot ce spun acum, dar intre dorinţa de a fi plăcut şi aceea de a spune ceea ce gândesc, şi a-mi informa prietenii care speră aşa cum am sperat şi sper şi eu, am ales să rămân prieten Adevarul, nu  cu Plato. Voi încerca să fiu cât mai scurt si mai delicat cu putinţă.
1. Activitatea  s-a desfăşurat sub umbrela FMR (Federaţia Militarilor din Romania), care are meritul implicării şi colaborării şi cu alte structuri, nu numai cele din componenţa sa, ceea ce a făcut ca să se aşeze la aceeaşi masă atâtea organizaţii ale militarilor.  Dar cel care a  dus greul luptei, organizării, contactului cu cei care aveau amendamente, cu invitaţii, întocmirii documentelor, participanţii, a fost domnul general Bălăceanu Virgil.(continuare aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.