IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

duminică, 15 martie 2015

Sincere condoleanțe!

Cu regret anunțăm încetarea din viață,
 în data de 13 martie 2015 
a colegului nostru

Mr.(I) r. ALEXANDRU CONSTANTINESCU
(23.11.1949 - 13.03.2015)


Nea Sănducu, nu te vom uita niciodată!

Dumnezeu să-l odihnească!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


B.O. Filiala 1 Beiuș a S.C.M.D.

Un comentariu:

  1. Imi pare rau! Dumnezeu sa-l ierte! Mi-a fost comandant de companie prin 1981 sau 1982. Un om prea de treaba pentru gustul meu. Ne-am inteles foarte bune si impreuna (numai eu i-am fost comandant de pluton atunci) am obtinut rezultate foarte bune. Am amintiri frumoase despre dansul. Dumnezeu sa-l odihneasca!

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.