IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 14 octombrie 2014

 Mai sunt doar câteva  zile până când vom merge la CNR 2014

   
  Mai sunt doar câteva  zile până când vom merge la CNR 2014, care are următoarea ordine de zi:   

         1. Dezbaterea şi aprobarea modificărilor la Statut.
         2. Prorogarea mandatului actualei conduceri a SCMD până la CNR extraordinar care se va organiza întemeiul noului Statut aprobat de către instanţa de judecată.

       Aprobată în unanimitate în şedinţa Comitetului Director a SCMD din 02.10.2014  .

           Cei mai mulţi dintre participanţi se întreabă:
 Dacă  BOC doreşte o reformă  reală a  sindicatului ce schimbăm în statut, documentul fundamental al sindicatului, forma sau conţinutul  ?
  Există voinţa, se doreşte , la nivel central modificarea şi adaptarea statutului SCMD la cerinţele actuale, înlăturarea  prevederilor nelegale şi neconstituţionale (art.9 aln.3 statut si art.9 aln.4 proiect) pe care le conţine în prezent şi completarea cu prevederi de lărgire a democraţiei interne?
  Cui foloseşte disputa acerbă de pe bloguri din ultima săptămână , cunoscut fiind faptul că aceasta aduce deservicii majore sindicatului şi rezerviştilor ? O abatere a atenţiei de la temele majore ale CNR 2014 ?

    Va trebui să votăm, cum am fost mandataţi de membrii de sindicat, într-un fel sau altul, apelul meu este să acţionăm cu calm, cu respect, cu înţelepciune – "să nu rupem căruţa la jumătatea drumului, vorba unui cunoscut"- pentru luarea celei mai bune hotărâri privind viitorul sindicatului, pentru acceptarea sa ca partener de dialog viabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.