IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 6 octombrie 2014

În exercitarea mandatului deputaţii şi senatorii sunt în serviciul poporului. 

(articolul 1, aliniatul 2-din Statutul deputatilor si senatorilor- Legea nr.96 din 21 aprilie 2006 )

DOMNULUI VICTOR PONTA


DOMNULUI VICTOR PONTA
PRESEDINTELE PSD, PREMIER, CANDIDAT LA PRESEDINTIE

DOMNULE PRESEDINTE,
Apeland la probitatea si pregatirea dvs. profesionala, in conformitate cu prevederile constitutionale privind atributiile parlamentarilor, va solicitam urmatoarele:

1. Oprirea imediata a anticonstitutionalei greve parlamentare, ilegal declansata, la initiativa PSD, la 30 septembrie, a.c. si intoarcerea parlamentarilor la lucru.
2. Neimplicarea parlamentarilor, angajatii nostri prin vot pentru elaborarea legilor tarii si nu pentru altceva, in campania electorala pentru prezidentiale. 
3. Reluarea imediata, conform promisiunilor facute de dvs. Societatii Civile, a dezbaterilor legislative asupra proiectelor de legi ce urmau a fi votate in perioada 01-07 octombrie a.c., in atentia noastra situandu-se, in mod deosebit, Legea Pensiilor Militare de Stat, menita a stopa haosul legislativ creat in ceea ce ne priveste de regimul Basescu si a ne racorda, si prin prisma armatei de rezerva, la cerintele impuse de Tratatul de aderare la NATO. 
4. Remiterea, catre reprezentantii SCMD si ai sindicatelor din MAI, a ultimei forme a Proiectului Legii Pensiilor Militare de Stat, cu amendamentele propuse, indeosebi de Ministerul Muncii, pentru a verifica in ce masura solicitarile noastre au fost avute in vedere.
In scopul primirii raspunsurilor la solicitarile noastre, un pichet organizat de SCMD se va afla in fata sediului central al PSD din Soseaua Kiseleff nr.10, in fiecare zi, intre orele 14.00-17.00, incepand cu data de maine, luni, 06 octombrie, a.c.
Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.