IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 30 septembrie 2014


COMUNICAT



     In ziua de 30.09.2014 in localitatea Zalau a avut loc sedinta de analiza a activitatii sindicale din cadrul filialelor din zona de N-V, in prezenta presedintelui SCMD, domnul Col.(r) Mircea Dogaru si a presedintilor a 8(opt) filiale, din cele 10(zece ) ale zonei.
    In cadrul discutiilor s-au evidentiat  urmatoarele aspecte:
     -probleme de actualitate din activitatea sindicatului;
    -s-au facut precizari privind pozitia SCMD, fata de actiunile din sfera politicului care pot influienta activitatea sindicala;
   -s-au demontat toate speculatiile privind implicarea conducerii SCMD, in speta a presedintelui, domnul Col.(r) Mircea Dogaru, in actiunea de strangere de semnaturi pentru candidatii la presedintia Romaniei;
   -s-au analizat principalele probleme care necesita a fi rezolvate urgent de conducerea sindicatului;
    -s-a scos in evidenta necesitatea neimplicarii SCMD in activitatea politica;
   -s-a subliniat necesitatea rezolvarii problemelor interne ale SCMD in cadru organizat nu prin actiuni subversive sau de sabotare a unor incercari de rezolvare a problemelor membrilor de sindicat;
Presedintele FILIALA 1 BEIUS A SCMD - Cpt.(r) Damian Victor



 

2 comentarii:

  1. Sa traiti dom`capitan,
    Sunt col.r. Dan Moraru de la Iasi si ma intereseaza cateva detalii explicative referitoare la concluzia dvs.ca " s-au demontat toate speculatiile privind implicarea conducerii SCMD, in speta a presedintelui, domnul Col.(r) Mircea Dogaru, in actiunea de strangere de semnaturi pentru candidatii la presedintia Romaniei".Daca se poate,chiar pe acest blog.
    Cu stima,
    Dan M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am placerea sa va raspund d-le colonel.
      Va rog sa cititi comunicatul din 25 august a.c. postat pe blogul SCMD pe pagina centrala.
      ( http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2014_08_01_archive.html )
      Ati primit si un mail la acea data, pe adresa filialei, cu continutul acestui comunicat, in care se precizeaza ca, citez:
      "1. S-au primit doua cereri de sprijin in vederea strangerii semnaturilor necesare inscrierii candidaturilor la prezidentiale.Una din partea "Alternativei Nationale"din interiorul CNSC, pentru dl. Teodor Melescanu, alta, din partea senatorului independent dl. Ioan Ghise. (...)
      2.In situatia in care membrii SCMD vor sa se implice, tabelele cu semnaturi vor fi trimise la Secretariatul General al SCMD."
      Cu stima
      Damian Victor

      Ștergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.