IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

sâmbătă, 27 septembrie 2014

A fost promulgata  Legea 125/2014

LEGE privind scutirea de la plată a unor debite provenite din pensii

      Pentru cei care avem in instanta procese pentru recuperarea acelor bani retinuti abuziv, legea poate fi folosita in vederea obtinerii unei egalitati de tratament juridic.
   Prin promulgarea legii cei carora le-au fost retinute sume de bani din pensii in urma deciziilor de impunere emise de catre casele de pensii pot sa-si recupereze sumele numai pe baza unei cereri adresata caselor de pensii conform articolului 1 aliniatul 3 din lege.
Sumele ce urmează a fi restituite pensionarilor în condiţiile alin.(2) nu se actualizează cu indicele de inflaţie şi nu sunt purtătoare de dobânzi, penalităţi de întârziere sau majorări de întârziere, după caz.  

Mai multe despre consecintele acestei legi ( aici )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.