IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

joi, 27 decembrie 2012

DEZMINTIRE

Preluare: sindicatulcmd.blogspot.ro

Va informez, in urma discutiei din aceasta seara cu noul ministru al Apararii, ca toate afirmatiile care i se atribuie de catre posturile TV basiste, privind amanarea rezolvarii problemei pensiilor militare sunt, ca de obicei, simple diversiuni menite sa incordeze relatiile intre SCMD si actuala Putere.
Am fost contactat telefonic si eu, de catre postul B1 TV, ca de obicei, prin surprindere, sub pretextul unor declaratii de care nu a  auzit nimeni, decat ei…
Consider ca de aceasta data magaria basistilor a intrecut orice limita, intrucat ne strica si sarbatorile, asa amarate cum sunt.
Reafirmam ca avem in cei doi ministri, de la Aparare si de la Interne, persoane hotarate sa faca treaba, sa elimine discriminarea, atat pe cea generala cat si pe cea din interiorul sistemului, si pe care ne putem baza. Probabil, de aceea nu convin!
Va urez, in continuare, un An Nou fericit!
Indiferent ce porcarii vor mai arunca printre colinde adversarii nostri si ai tarii, permanenta noastra isi va face datoria!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU





Am si eu 2 intrebari, ca nu sunt planta:
1. De ce a trebuit sa dea aceasta dezmintire chiar dl. Presedinte Dogaru si nu cei asupra carora cad acuzele?
2. CAND si CUM se va elimina discriminarea dar, mai ales, CAT va dura?

3 comentarii:

  1. Poti detalia ,,DISCRIMINAREA""??

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.petitieonline.ro/petitie/stop_discriminarii_militarilor_romani_stop_persecutiei_politice_si_incalcarii_drepturilor_fundamentale_ale_omului_in_romania_-p49500146.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau click pe gadget-ul din dreapta, sus: SEMNEAZA PETITIA "STOP DISCRIMINARII MILITARILOR ROMANI"

      Ștergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.