IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 4 decembrie 2012

SINCERE CONDOLEANŢE

Cu tristeţe şi părere de rău 

anunţăm plecarea din rândurile noastre a celui care a fost
Colonel (r) ION URSU

( 22.01.1939 - 04.12.2012 )

Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

2 comentarii:

  1. Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in momentul greu, pricinuit de trecerea in nefiinta a celui care ne-a fost tata si socru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si iată ca au mai trecut 3 ani si vremurile încep sa spele urmele celor in neființa dar in sufletul nostru va fi aproape tot timpul ca un tata care ne a pus viața in fata si ne a ajutat sa nu ne fie frica de ea!Odihneatete in pace tata drag Dan si Dana Ursu

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.