IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

joi, 23 februarie 2012

Ca-n "Ferma Animalelor"...


 Acest film a fost difuzat pe tvr1 de Craciun, in 1989. Spunand cateva cuvinte despre modul cum ar trebui sa pastram cuceririle abia obtinute, crainica a avertizat telespectatorii despre pericolul derapajelor democratice si a spus ca acest film este un exemplu concludent. M-a marcat acest comentariu, nu l-am uitat, m-am temut mereu de implinirea premonitiei crainicei dar, iata, am ajuns la mana "porcilor". Tot ce ni se intampla azi este o copie la indigo a filmului... Sau cum spuneau batranii - "Cand ajunge sluga stapan... 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.