IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 19 decembrie 2011

SALVATI ROSIA MONTANA

Un comentariu:

  1. Oare am uitat cum se extrage aurul din muntii nostri fara sa afectam natura? Stramosii nostri nu ne-au lasat nimic mostenire? De ce trebuie sa exploateze aceste zacaminte o societate straina care nu are nici un interes fata de ecosistemul din zona? Ce interese sunt la mijloc? Se pare ca nu mai au ce vinde cei de la putere si se zbat sa vanda si acest ultim tezaur al tarii. Ce trebuie sa facem cu acesti pradatori? Sa-i starpim.

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.