IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 27 iunie 2011

PLÂNGERI PENALE

În data de 24.06.2011, la orele 10.00, o delegatie a SCMD, formata din membri ai Departamentului juridic si condusa de col.(r) dr. Mircea Dogaru a depus doua plangeri penale impotriva slugilor tovarasei de neam foarte bun, cominternist, Roberta Anastase, in cazul votarii la 2 maini pe legea de adoptare a OUG 1/2011. Urmeaza, in perspectiva, alte patru plangeri penale.
Preluare: http://ziarulscmd.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.