IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

duminică, 26 iunie 2011

DE ZIUA DRAPELULUI NAŢIONAL

Deşi vremea a fost frumoasă, deşi a fost duminică, participarea cetăţenilor urbei dar şi a militarilor activi din garnizoană la Sărbătoarea Drapelului Naţional a fost foarte redusă - primarul, câţiva consilieri, comandantul garnizoanei, preşedintele Subfilialei ANCMRR şi o delegaţie a SCMD, Filiala 1 Beiuş care, numeric mai mare decât asistenţa mai sus amintită, a salvat aparenţele.


Cu toate acestea, nu pot să nu remarc discursul primarului Adrian Domocoş.  În rest...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.