IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 29 iunie 2011

Cine ne sunt dusmanii


Rezultatul fraudei din 21 iunie a.c. pe votul privind adoptarea proiectului de lege de aprobare a OUG 1/2011 se cunoaste.
O lege cazuta cu 4 voturi a fost declarata trecuta cu un vot deoarece s-a votat la doua maini. Pana aici este clar. Am actionat si vom actiona in justitie.
Ce nu ne este clar este de ce inventatul grup al minoritatilor, altele decat cea maghiara, a votat DA, adica impotriva noastra, in frunte cu Generalul deputat Mircovici Niculae.
Ca ”independentii” d-lui Oprea au votat impotriva noastra iarasi ne este clar. Puteau avea macar bunul simt, dovedit de cei 7 deputati UDMR care s-au abtinut sau n-au votat…
In nici un caz nu vom intelege insa atitudinea domnilor deputati  PNL Nini Sapunaru si Dontu Mihai Aurel care au votat primul DA, al doilea ”Abtinere”, precum si tradarea noastra si a propriului partid de catre deputatii PSD Doru Claudian Frunzulica si Eduard Stelian Martin. Ii vom avea in vedere la viitoarele alegeri dar, pana atunci, vom ridica intrebari liderilor PNL si PSD in ceea ce-i priveste, inclusiv aceea care pare cea mai fireasca: Cu ce va santajeaza  Puterea, domnilor?

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.