IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

duminică, 9 mai 2010

Catre, NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION

sâmbătă, 8 mai 2010

Excelentei Sale, Domnului ANDERS FOGH RASMUSSEN, Secretar general al NATO

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD)
   Adresa: Bucuresti, str.Bogota, nr. 6, Sector 1
   E-mail: sindicatulcmd@yahoo.de   ; Site :  http://sindicatulcmd.blogspot.com 
   Telefon : 0725562223   Fax :  0318177371
  
Nr. 21 din 07.05.2010



Catre,
NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION

In atentia:     Excelentei Sale, Domnului ANDERS FOGH RASMUSSEN, Secretar
                        general al NATO
Subiect:        Armata Romana in pericol de a nu-si mai putea indeplini obligatiile fata de
                        NATO

Ca reprezentanti legali ai cadrelor militare in rezerva, dar si in calitate de aparatori ai drepturilor precum si statutului social al cadrelor militare active din Armata Romaniei, va rugam sa interveniti pentru stoparea campaniei de umilire si discreditare – fara precedent in istoria Romaniei – a militarilor romani si a institutiei Armatei, de catre actuala guvernare de la Bucuresti.

Guvernul Romaniei a promovat si incearca in continuare sa promoveze legi care nesocotesc principiile consacrate ale legislatiei comunitare europene si NATO, nesocotesc drepturile si libertatile fundamentale ale omului, legi care afecteaza in mod profund statutul actual al cadrelor militare din Armata Romaniei. Exemple: Legea nr. 329/2009, prin care se restrictioneaza arbitrar angajarea cadrelor militare in rezerva in administratia publica, Proiectul de Lege privind sistemul unitar de pensii publice, prin care actualul sistem de pensii militare, deja adaptat cerintelor legislatiei europene si NATO, prin lege ocupationala adoptata in perioada de preaderare, va fi abrogat.

Noi, fostii si actualii militari intelegem sa facem sacrificii personale, intelegem ca Romania traverseaza o criza economica, dar nu putem accepta jocul murdar al actualei conduceri guvernamentale care incearca sa ne faca raspunzatori de dezastrul tarii si care invrajbeste celelalte categorii sociale ale populatiei contra noastra.

Consideram asadar necesara o interventie din partea NATO, prin care Statul roman sa fie avertizat ca actualul tratament discriminatoriu aplicat militarilor romani va afecta pe termen lung capacitatea Armatei Romaniei de a face fata solicitarilor Aliantei.

Cu stima si multumiri,
PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.