IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 22 august 2017

Circula pe Internet tot felul de modele de cereri catre Casa Sectoriala de Pensii a M.Ap.N. privind actualizarea pensiilor cu cresterea de 15% din solda de functie.
De o luna de zile, am transmis tuturor celor interesati ca pensiile nu vor creste cu nici macar un ban, si acesta este principalul nostru argument impotriva minciunilor Olgutei Vasilescu. In mintea ei, daca unui colonel activ ii creste venitul cu 3000 de lei si unui colonel in rezerva ii va creste pensia tot cu 3000 de lei. Fals! Cresterile se faceau si inca se fac (pana la 15 septembrie a.c.) doar procentual, pe elementele luate in calcul la pensie.
Civilii au si indexare cu rata inflatiei si crestere cu punctul de pensie (articole separate in Legea pensiilor). Deja discriminati, militarii primesc ori indexarea ori cresterea cu cresterile la activi. Anul acesta s-a dat o indexare de 5,25% tuturor pensionarilor si civili si militari, pe intreaga pensie, care este mai mare la militari decat cei 15% calculati doar pe solda de functie, in luna iulie a.c. Deci nu va mai luati dupa d-na Vasilescu, intrucat domnia sa bate campii si minte de ingheata apele. Oricum, ca discriminarea sa fie totala, ne-a decuplat, neconstitutional, de activi prin OUG 59/2017, prevazand ca pensiile militarilor nu vor mai creste niciodata.
Decat sa completati cereri inutile catre Casa de Pensii Sectoriala, mai bine ii scrieti desteptei din fruntea ministerului Muncii ca pensiile militarilor sunt in fapt solde de rezervist si nu pot fi decuplate de la drepturile activilor, deoarece obligatiile militare ale rezervistilor continua si dupa trecerea in rezerva. Avem in livrete, ordinul de chemare!
Pe cale de consecinta, doamna in cauza se poate lua de mana cu Boc, daca isi imagineaza ca vom accepta toate obligatiile, in conditiile pierderii tuturor drepturilor!
Cat despre manipulatorii care transmit informatii false pe Internet, ii informam ca nimeni nu poate manipula S.C.M.D. si ca ne tinem de programul enuntat: alertarea aliatilor in ceea ce priveste INALTA TRADARE comisa la Bucuresti si desfiintarea flancului sudic al Aliantei, prin hemoragia de cadre, trecute in rezerva gratie Ordonantei Vasilescu; actiuni legale la Curtea Constitutionala, etc. Iar despre iesiri in strada... acestea vor avea loc atunci cand vom hotara noi, nu altii si ne vom mobiliza toti membrii si aliatii militari si civili, in vederea debarcarii ministrilor vinovati.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.