IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 23 august 2017

Solicitarea SCMD inregistrata astazi, 22.08.2017, la Guvernul RomanieiCatre,
GUVERNUL ROMANIEI


In atentia:      Domnului Prim-Ministru MIHAI TUDOSE
Subiect:        Legea pensiilor militare de stat


Domnule Prim-Ministru,

Constatand ca sunteti total dezinformat in privinta legislatiei din statele membre NATO si, in mod deosebit, din Romania, in domeniul pensiilor militare de stat,

Fiind, in calitate de rezervisti, de circa o luna de zile tinta programata si victimele sigure ale unui razboi imagologic si psihologic de neinteles, declansat de ministrul Muncii si sustinut, in dispretul adevarului, de cvasitotalitatea mijloacelor media,

Va solicitam o audienta pe aceasta tema, pentru a va pune la dispozitie toate dovezile necesare reconsiderarii opiniei dvs.

Dorim ca la aceasta intrevedere, pe langa delegatii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, sa participe si presedintii structurilor sindicale aliate din MAI, dupa cum urmeaza:
·         SNPPC - Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual
·         UNIPOL - Uniunea Nationala a Politistilor
·         EUROPOL
·         PRO LEX
·         DIAMANTUL - Sindicatul Politistilor din Romania

Este inadmisibil sa ajungem subiect de discutie si sa ni se decida soarta, in absenta noastra!
                                                                    
Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. DOGARU MIRCEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.