IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 19 iunie 2013

Legea 164/2013 a fost votată

    Membrii Filialei 1 Beiuș a SCMD aduc mulţumiri publice tuturor celor care au contribuit la iniţierea si adoptarea în Parlamentul României în data de 18.06.2013 a Legii 164 – lege reparatorie pentru pensionarii militari umiliţi de regimul Băsescu – Boc.
       Mulțumim, în mod deosebit domnilor senator Cristian Bodea, deputat Gheorghe Danuț Bogdan și deputat Gheorghe Costin care s-au implicat activ pentru recunoaşterea drepturilor militarilor pensionari promovând  situaţia corectă şi reală a acestora .


       Biroul Operativ al Filialei 1 Beiuș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.