IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 8 martie 2013

DOLIU IN ARMATA ROMANIEI


Comunicat nr. 69

Data: 07.03.2013
Elicopter prăbuşit în judeţul Bacău - update

Maistrul militar cls. a III-a Laurenţiu Chiru şi plutonierul Vasile Manolache şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs joi, 7 martie, în judeţul Bacău.

Maistrul militar Laurenţiu Chiru, în vârstă de 33 de ani, necăsătorit, avea funcţia de mecanic de bord.

Plutonierul Vasile Manolache, în vârstă de 37 de ani, căsătorit, un copil, avea funcţia de sanitar militar.

În acelaşi eveniment au fost răniţi locotenent-comandorul Petru Pricop-pilot, căpitanul Cătălin Balmuş-pilot şi caporalul cls. a III-a Doru Nănescu-paramedic. Militarii răniţi au fost transportaţi cu o aeronavă militară C-27 J Spartan la Bucureşti pentru tratament de specialitate.

În toate unităţile militare din ţară şi bazele din teatrele de operaţii unde sunt militari români se vor desfăşura vineri, 8 martie, ceremonii militare în memoria militarilor căzuţi în accidentul aviatic.


Biroul de Presă
Sursa: www.mapn.ro



DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ!

5 comentarii:

  1. Membri Clubului Parasutistilor Militari din Caracal sunt alaturi de familiile celor dusi prea devreme de-a dreapta Tatalui si se roaga pentru linistea sufletelor acestora precum si pentru ca familiile si prietenii lor sa treaca mai usor prin aceasta teribila drama !
    In acelasi timp asteptam cu incredere insanatosirea rapida si deplina a celorlalti .
    col(r) Enache Constantin

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ar mai fi de comentat ?
    sa vedem mai intai rezultatele anchetei ...dar o intrebare se impune totusi..., daca in timp de pace avem din pacate astfel de situatii , ce ar fi in timp de razboi ?
    Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei decedati !

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.