IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 18 februarie 2013

STOP EXPLOATĂRII GAZELOR DE ȘIST ÎN STAȚIUNEA BĂILE FELIX

Romani!
Statiunea Baile Felix nu este doar a noastra, a bihorenilor, este a tuturor romanilor. Ajutati-ne sa o salvam. Semnati petitia
           STOP EXPLOATĂRII GAZELOR DE ȘIST ÎN STAȚIUNEA BĂILE FELIX ! Click pe link.


18 comentarii:

  1. Pe internet este postat un film de 90 de minute facut de americani,numit GASLAND.Este subtitrat in limba romana. Acolo se vad foarte bine consecintele exploatarii gazelor de sist. Raspanditi-l in toata zona Bailor Felix ca oamenii sa site cei asteapta.Din punctul meu de vedere cel mai grav este ca se contamineaza panza freatica si oamenii nu vor mai avea apa potabila.Dragos Icleanu-SCMDsector6 Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate acel film a disparut de pe youtube.

      Ștergere
    2. Si chiar daca stiu, nu vor face nimic pentru ei. Astepta sa le rezolve altii problemele. Apa potabila o sa le dea fratii Micula de la "Izvorul Minunilor".

      Ștergere
  2. L-am vazut azi la Realitatea pe Dogaru. Iar trece sub tacere chestiunea ordonantelor de urgenta pentru pensiile taaiate si cumulul de functii, facandu-i jocul lui Ponta, care vrea sa o lungeasca pana dupa 2016. Trebuie ca cei 26500 rezervisti sa iesim in strada, suntem inselati pe fata de toti acesti escroci. REPARATIE ACUM!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma, daca nu se rezolva pana la Sf. Pasti, cred ca asta va fi singura solutie daca nu vrem sa asteptam pana la Pastele Cailor.

      Ștergere
    2. aici e vorba de gaze de sist ........un pericol.........in loc sa vorbiti de acest pericol si sa iesiti in strada pentru a manifesta imotriva,tot de pensii vorbiti.

      Ștergere
  3. MILITARI,NU MAI ASTEPTATI! AVEM ARME, AVEM CREIER, NU PUTEM PIERDE PENSIILE LA NESFARSIT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul meu, de acord, cu creierul dar fara arme - eventual vuvuzele, pancarte, etc.

      Ștergere
  4. Nu mai semnez nimic, nu mai lupt pentru fraieri, lasă-i să-i vadă pe binefăcătorii lor!
    Toată viaţa am luptat pt. fraieri şi m-am ales cu înjurături.
    Să rămână câţi am botezat eu!
    Pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nteti mai pesimist decat ma asteptam; asta inseamna ca ati pierdut orice urma de speranta. Nu uitati, dupa ploaie vine soare... depinde la ce interval.

      Ștergere
  5. http://www.pesurse.ro/2013/02/19/exclusiv-ministru-din-guvernul-ponta-cercetat-pena/#news

    RăspundețiȘtergere
  6. Acesta este filmul de care va spuneam. Este infricosator nu?.La Laculete, aflata intre Targoviste si Fieni a fost o unitate care nu putea folosi apa de la robinet pentru in vase forma o pelicula vizibila de petrol. Acolo este zona petrolifera. Unitatea a fost infiintat pe vremea impuscatului cam in 1986-1987 fara ca cineva sa-si puna problema aceasta. Apoi pentru unitate a devenit o problema alimentarea cu apa potabila.Apa se aducea cu doua cisterne zilnic. Mititarii se spalau cu ibricul si cu polonicul din marmida.Si a fost un motiv excelent sa o desfiinteze. O investitie fara cap,totul a fost construit in 84-86, si acum au dat-o la primarie. Dar in cazul gazului de sist cum va fi?. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  7. imi pare rau ....in loc sa protestam contra gazelor de sist ....iesim la arme pentru pensii.daca protestam mai demult contra privatizarilor gen petrom ,sidex ........peste 1000de fabrici distruse poate acum nu mai vorbeam de pensii reduse si lipsa de bani in multe domenii.dar acum cand se privatizeaza cfr marfa ...si altele companii de stat de ce nu protesteza nimeni contra hotiei si furtului din aceste companii care totusi mai aduceau bani la buget si pentru pensii...in viitor cine o sa mai alimenteze sistemul de pensii .













    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ceea ce priveste gazele de sist e simplu, semnam o petitie. Cu pensiile e altceva. Dar... luni de zile a fost afisata pe acest blog o petitie privind discriminarea militarilor. Din pacate, doar aprox. 1200 de persoane au semnat aceasta petitie. Din toata tara. Culmea e ca multi au fost civili care n-au treaba cu pensiile militare. Si atunci eu ce sa cred? Ca 27.000 de militari cu pensiile taiate sunt dezinteresati? Ca nu sunt in stare sa semneze o petitie pentru apararea dreptului lor? RUSINE!

      Ștergere
    2. Băăăăăăă! Nu cu petiţii se rezolvă asta ci cu chibritu`!

      Ștergere
    3. Baaaaaaaa! Cu chibritu' sari in aer. Cand ai fost mic n-ai invatat ca langa gaze nu-i voie sa te joci cu chibrituri?

      Ștergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.