IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 27 noiembrie 2012

NU E BINE, DOMNULE BASESCU!

Ghici, ghicitoarea mea!


   Cine este Moș Teacă?
(în urma conferinței de presă a președintelui din data de 26.11.2012)


  Considerăm că exprimarea nefericită a comandantului suprem este un atentat la onoarea și demnitatea întregului corp de cadre militare active și în rezervă prin jignirea adusă Ministrului Apărării Naționale.
   Lăsăm la latitudinea dumneavoastră de a-l găsi pe adevăratul ,,Moș Teacă”.

     Nu prea este bine domnule Preshe! 


Preluare SCMD Craiova

2 comentarii:

  1. Este tot un fasSSSS. Au disparut romanii adevarati. Astazi avem romani de duminica, de apartament si viteji prin vorbe. In schimb, avem milioane de TOPARLANI, ii gasesti in traficul rutier, in supermarchet, in administratia publica, in partidele politice(aprox. 80%), inclusiv micul muciulescu. Am votat de doua ori anti. Sa va explic de ce. Popoul Roman, adica fasaistii, aleg si nu aleg. Atunci ce asteptari sa am de la un fost ofiter?. Carte multa nu se cere, prost sa fii sa ai putere. Va rog sa-mi spuneti si mie cati dintre romani au astazi curajul sa-si de demisia? Un fas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, cred ca fabulati. Si, desigur, sunteti dezinformat. Oricum, faptul e pe jumatate consumat asa ca nu prea mai avem ce spune, doar sa asteptam ca basescul sa ne paraseasca. Care fapt, mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla. Sarbatori Fericite!

      Ștergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.