IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 20 ianuarie 2012

Miting de protest la Oradea

Joi, 19 ianuarie a.c. Începând cu ora 15.00, aproximativ 100 cadre didactice   şi-au strigat ieri nemulţumirile în faţa Prefecturii Județului Bihor. Lor li s-au alăturat, începând cu ora 16.00 simpatizanții USL Bihor. De la Beiuș au participat aproximativ 180 de  membri PSD și un grup de sindicaliști ai Filialei 1 Beiuș a SCMD. Sindicaliștilor, și nu numai, li s-au alăturat soțiile și copii. De asemenea de la Marghita au participat circa 50 de cetățeni, în frunte cu prof. Gheorghiță Lupău. Alături de protestatari  au fost prezenți senatorul Ioan Mang, deputatul Sorin Ioan Roman, consilierul judeţean Mihai Bar, foştii subprefecţi Claudiu Pop şi Silviu Odobasianu precum şi președintele PSD Beiuș Viorel Iuhas
S-au scandat lozinci antiprezidențiale, antiguvernamentale dar și ”București, nu uita  / Bihoru-i de partea ta!”, ”Jandarmii sunt cu noi”, ”Guvernanți, nu uitați / Nu producem cât furați”, etc. S-a cerut demisia președintelui și a guvernului.  Toate mașinile care au ieșit din incinta prefecturii au fost huiduite. Mitingul s-a desfășurat în condiții bune, fără incidente. La miting au participat circa 800 de persoane în momentul de vârf. Manifestanții au fost supravegheați, fotografiați și filmați de către aproximativ 15 jandarmi. De remarcat comportamentul calm și neutru al acestora pe timpul desfășurării protestului. La ora 18.30 beiușenii s-au retras dar mitingul a continuat până seara târziu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.