IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

luni, 9 ianuarie 2012

AU INTRAT IN PENSIILE NOASTRE CU BOCANCII PLINI DE NOROI

Sătul de inepțiile vărsate pe sticlă și în eter de către "trompeta" ministrului Oprea, jalnicul amiral de Dâmbovița - Tiberiu Frățilă, m-am hotărât să cercetez, cu mijloacele avute la îndemână, veridicitatea celor date publicitații de către acesta.

Analizand modul de recalculare a pensiilor pentru membrii Filialei 1 Beius a SCMD am constatat urmatoarele nereguli:
1. Membrul de sindicat Lador A. Augustin Florin, beneficiar de pensie de urmas ca fiu al Mr.r. Lador Augustin (decedat), odata cu implinirea varstei de 26 de ani nu a mai avut dreptul la pensie (cf. prevederilor legale), de altfel, s-a si incetat plata pensiei. Odată scos de la plată, logic ar fi fost să fie scos și din baza de calcul. Cu toate acestea a figurat pe toate tabelele de pe site-ul Ministerului Apararii Nationale, ba, mai mult, a fost felicitat de ministrul Oprea pentru majorarea pensiei, toate acestea culminand cu primirea deciziei de pensionare.

2. Membrul de sindicat Col. r. Dobre Toma, decedat la 29 martie 2011, pe tabelul afisat pe site-ul MApN, figura, în luna decembrie, cu pensie majorata exact cu 864 lei. 

 Ma intreb, datorita carui fapt figureaza dansul in acest tabel, la noua luni dupa deces? 
Doar plata pensiei a fost sistata, s-a acordat și ajutorul de înmormantare. Este o greseala impardonabila, o deturnare de fonduri sau rezultatul dezordinii si grabei cu care au fost "revizuite" pensiile militarilor?
Sau, dupa obiceiul portocaliu "morții votează", mai nou pot lua și pensie?
Ca să nu mai vorbim de procentul pensiilor majorate anunțate de generăleasa Lupu, căreia-i apar stelele ca și ciupercile după ploaie, procent calculat după arhicunoscuta aritmetică a Robertei Anastase. După aritmetica lui Țugui, cea care am învățat-o la școală, pe un eșantion de 89 de persoane procentul ar fi 40,45% scăderi și 59,55% creșteri

Vânt bun din pupa, amirale! Spre demisie! Apoi, înrolează-te în asociația generalului Iliescu și fii bun aplaudac al acțiunii de umilire a pensionarilor militari (Umilirea Națională a Pensionarilor Rezerviști, cum îmi sugera un coleg). Nu vedeți nici o asemănare?

P.S. Ia și generăleasa cu tine!













UPDATE 09.01.18.43
După minime eforturi am mai găsit încă un beneficiar decedat: Lt. Col. Tc.(r) FLOREA STRECHE   ( 16.02.1930 - 02.06.2011)  





Bunul Dumnezeu să-i odihnească pe cei plecați dintre noi iar pe cei care le umilesc urmașii și nu-i lasă sa se odihnească nici pe celălalt tărâm, să-i pedepsească după faptele lor!!!


Lt.col.r. Simion Suciu


12 comentarii:

  1. imi garanteaza cineva ca vor infunda puscariile tradatorii astia sau macar vor fi exclusi din sistemul militar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Materialul a fost trimis la SCMD, Antena3, Senat si Camera Deputatilor. Cineva tot va face lumina.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim 9 ianuarie 2012, 17:42 - Nu sunt prosti, sunt hoti, perversi si ticalosi

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul nu este decat minciuna si incompetenta. Pensiile sunt calculate aiurea de ofiteri si subofiteri activi fara pregatire financiara, bucatari, sergenti de la financiar si nu numai, personal civil fara pregatire financiara si cunostinte de lucru pe calculator, etc, etc.
    Tabelele cu salariile sunt ilegale nefiind certificata autenticitatea lor.
    Deciziile sunt semnate de cineva (o fi subofiterul de la DS?) care nu are nume si prenume si de fiecare data alta persoana.
    La astea se adauga incalcarile de legislatie interna si europeana.

    RăspundețiȘtergere
  5. am fost coleg cu regretatul mr.lador ,in aceeasi companie .dumnezeu sa-l odihneasca.pentru boc ,basescu ,oprea atat:nu uitati,poate doriti o moarte ca a lui ceausescu dar nu o veti avea,este criza si cartusele sunt scumpe,istoria nu iarta si nu uita .cand explodeaza mamaliga puteti avea soarta acelui maior de la bretcu .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai, nea Suciule, ce-ai comandat tu in viata ta, nici macar o companie?! Cum se face ca ai iesit la 40 de ani, fara a fi comandant????

    RăspundețiȘtergere
  7. Eroare! Cine nu cunoaste... vorbeste! Cerceteaza si vei afla. Dar nu vorbi in nestiinta de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  8. tu ultimul anonim postac basesist/10.01 2012/ora:00.17,esti un nemernic ca toti ceilalti tradatori care ne conduc cu disperare spre o distrugere totala a neamului romanesc.ESTI UN TEMBEL NENOROCITU-LEEEEEEEEEEEEEE......NU VETI REUSI.....!NU VA VOM LASA NICI IN MORMANT NEPEDEPSITI....TOTI VETI SFARSI INTRE GLOANTE,NEMERNICILOR............

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.exploziv-news.ro/categoryblog/section-blog/143-afaceri-mafie/968-in-timp-ce-geta-se-plimba-cu-trotineta-mapn-conducerea-ancmrr-si-cea-a-scmd-adopta-sloganul-ubi-panis-ibi-patria-.html

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Anonim 10 ianuarie 2012, 11:57 - Am citit articolul. Este cel putin dubios, daca nu tendentios, Nu stiu cata relevanta au niste informatii trunchiate. Pentru a intelege, accesati Wikipedia.

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.