IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 2 iunie 2010

Emil Boc si re-sovietizarea Romaniei - autor dr. Petre OprisComentariul Secretarului General al SCMD:1948 – 2010, 61 de ani – istoria se repeta istoria…

In 1949 dusmanii militarilor Armatei Romane erau tovarasii Ana Pauker, Vasile Luca si Teohari Georgescu – slujitori devotati ai unei puteri strine de ocupatie.


In 2010 dusmanii militarilor sunt Basescu Traian, Emil Boc si Mihai Seitan, sustinuti de un partid antinational, antieuropean, al oportunistilor, al marilor corupti si al marilor imbogatiti fara just temei, pe munca si sudoarea poporului roman si a armatei sale, partid care, fara pic de jena si respect national, a scos la troc si a vandut inclusiv istoria si geografia patriei. RUSINE NATIONALA! RUSINE INTERNATIONALA!


In 1949 dreptul la pensie ocupationala al militarilor a fost salvat de generalul Emil Bodnaras, ministru al Apararii Nationale.


In 2010 cine mai apara acest drept, consfintit odata cu nasterea Ostirii Romane, neatins timp de peste 180 de ani si existent in toate armatele tarilor lumii?


SCMD spera inca intr-un gest de luciditate si responsabilitate nationala vis-à-vis de Armata si Ostasii ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.