IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 11 iunie 2010

Comunicat al Presedintelui SCMD, 10.06.2010


Toti romanii au senzatia ca ziua de 15 iunie a.c este decisiva pentru viitorul lor  si al tarii. Este ziua cand se va  vota motiunea de cenzura. Cade Guvernul, cad si odioasele legi pentru care si-a asumat raspunderea. Ei bine…NU! Aceasta putere banditeasca si antinationala, care s-a numit de-a lungul timpului PNTCD +AC, CDR, DA, apoi PD + PLD, si care astazi ne apare sub numele PDL + UNPR, si-a luat masurile de siguranta: cade sau nu cade Guvernul, amaratii Romaniei tot vor fi executati. Politica genocidului prevede ca, pe fondul emotional provocat de evenimentele zilei de 15 iunie, pe 14 iunie sa se dezbata in Camera Deputatilor, in forta si prin surprindere, Legea sistemului unitar de pensii, care sa fie votata in aceeasi zi sau pe data de 16 iunie a.c.
In aceasta situatie SCMD va actiona in felul urmator:
·         Va solicita dreptul de a asista la dezbaterile publice din Parlament din ziua de 14 iunie a.c. ;
·         Va solicita dreptul de a asista la dezbaterile publice din Parlament din ziua de 15 iunie a.c.;
·         In aceeasi zi, 15 iunie a.c., SCMD va participa in baza protocolului incheiat cu SNLP si PUBLISIND, dar si a demersurilor facute in nume propriu, la mitingul si lantul de protest care se va forma in jurul Parlamentului, intre orele 10.00 – 16.00; precizam ca sindicalistii militari care vor asista la dezbateri, se vor aduna la 09.00, la intrarea dinspre Parcul Izvor in Palatul Parlamentului, iar cei care vor sustine lantul de protest, se vor aduna tot la 09.00, la intrarea dinspre Calea 13 Septembrie ;
·         Pe data de 16 iunie a.c., SCMD va solicita dreptul de a asista la lucrarile publice ale Camerei Deputatilor
Ii rugam pe toti presedintii de filiale din Capitala si dintre Olt, Milcov, Dunare si Carpati, sa mobilizeze pe toti sindicalistii militari si sa ne comunice numarul de participanti la mitingul si la lantul de protest din ziua de 15 iunie a.c.
Conducerea SCMD a luat si decizia de a sustine  FACIAS – Fundatia pentru apararea cetatenilor impotriva abuzurilor statutului – precum si sindicatele pensionarilor si categoriilor defavorizate, si de a solicita in scris, printr-un memoriu comun catre European Commission`s Justice, Freedom and Security, constituirea de catre Parlamentul European a unei comisii de ancheta, pentru a verifica respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor din Romania.
In situatia in care, luand in calcul nestapanirea limbii romane, Parlamentul va decide ca “dupa” este echivalent cu “in termen de 3 zile”, si va devansa data dezbaterii motiunii pentru sambata, 12 iunie a.c., masurile luate de SCMD pentru ziua de 15 iunie se vor aplica in ziua de 12 iunie a.c. Este posibil ca asasinii poporului roman sa recurga si la alte trucuri golanesti, de aceea ii rugam pe toti membrii SCMD sa fie pe receptie permanent.
Indiferent de rezultate, SCMD va continua batalia in justitie, la Bucuresti, Bruxelles si Strasbourg, pana cand vinovatii de legile genocidului vor fi pedepsiti iar dreptatea sociala reinstalata in tara.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.