IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 16 aprilie 2010

Votul stupefiant al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senatul Romaniei


Orice parlamentar, membru la unei comisii de specialitate, are sarcina de a actiona pentru realizarea celei mai bune legislatii pe domeniu si de a face tot ce-i sta in putinta pentru apararea intereselor respectivei sfere de activitate, ceea ce este pe deplin valabil si pentru senatorii din Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senatul Romaniei.

Va prezentam mai jos modul cum unii senatori, prin votul dat privind avizul comisiei la Proiectul Legii privind sistemul unitar de pensii publice, au actionat impotriva apararii intereselor cadrelor militare si politistilor in rezerva – pensionari militari – precum si cadrelor militare si politistilor activi – viitori pensionari militari.

Pentru aviz favorabil la actualul Proiect de Lege cu profund continut neconstitutional, antieuropean, antiromanesc, care provoaca marea destructurare a ostirii romane:

1. Banias Mircea – senator PDL de Constanta - RUSINE!!!
2. Dobra Nicolae – senator PDL de Alba, colonel in rezerva - RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!!
3. Mocanu Toader - senator PDL de Neamt - RUSINE!!!
4. Nistor Vasile – senator PDL de Bacau - RUSINE!!!

Pentru aviz negativ:
1. Arcas Viorel – senator PSD de Sibiu - FELICITARI
2. Melescanu Teodor – senator PNL de Prahova - FELICITARI
3. Moga Nicolae - senator PSD de Constanta - FELICITARI
4. Oprea Maria – senator PNL de Dolj – a lipsit motivat dar a transmis votul negativ, telefonic - FELICITARI
5. Valeca Serban – senator PSD de Arges – a lipsit motivat dar a trimis votul negativ in scris sub semnatura - FELICITARI

In final, Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senatul Romaniei, a dat aviz FAVORABIL la Proiectul de lege a lui Boc si Seitan cu unele amendamente “de doi bani”, amendamente pe care Comisia pentru munca, protectie sociala si familie, cu majoritate PDL si UDMR, in prezenta lui Seitan, le-au aruncat la cosul de gunoi si a aprobat raport de admitere a legii de executare a militarilor si politistilor.
Desi sunt inutile orice comentarii totusi se impune un raspuns la urmatoarele intrebari:

Ce s-a intamplat cu voturile negative prin corespondenta date de catre domnii senatori Oprea Mario si Valeca Serban ? si, prin urmare de unde a rezultat Avizul Favorabil al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.