IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

sâmbătă, 17 aprilie 2010

COMUNICAT


               Ca urmare Comunicatului "Radu cel Frumos" al SCMD din data de 16 aprilie a.c., azi, 17.04.2010, ora 09.00 a avut loc la Beiuș o ședință - fulger cu membrii de sindicat din localitate. În această ședință a fost aprobat și semnat de către toți participanții ( 12 sindicaliști) un Apel către parlamentarii PSD + PC bihoreni. De asemenea s-a discutat strategia luptei sindicale pentru următoarea perioada. Concluzia a fost ca sindicaliștii beiuşeni vor acționa prin toate pârghiile legale și vor executa necondiționat toate ordinele primite pe linie sindicala, indiferent de costuri.
                La ora 11.30 Apelul a fost înmânat de către o delegație compusa din Lt.col. (r) Simion Suciu, Lt.col.(r) Dorel Roșca, Mr.(r) Adrian Bogdan, Mr. (r) Jurcă Iustin Ioan, Cpt.(r) Ștefan Horvath, Plut.adj.pr.(r) Stănoiu Costica, domnului senator PSD Ioan Mang care a purtat și o discuție cu membrii delegației, asigurându-ne de sprijin și lobby în Parlament.

Honor et Patria! Vae Victis!
Cu respect, Lt.col.(r) Simion Suciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.