IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

joi, 28 septembrie 2017


         SCMD, aliatii din CNSC, sindicatele din MAI ii invita pe toti rezervistii si cetatenii nemultumiti de Legea salarizarii unitare, OUG57/2015, OUG59/2017, OUG 95/2014 si secretele planuri de Lege a pensiilor  sa participe la aceasta adunare de protest organizata, pe linie sindicala, de militari si politisti, in Piata Eroilor din fata Academiei Militare. Aici, in urma cu sase ani, in fata terorii basiste, infruntand Sistemul inca prezent, participantii la mitingul ocazionat de Ziua Internationala a Muncii Decente, au fondat, pe 7 octombrie 2015, Consiliul National al Societatii Civile si au alertat Consiliul Europei si Secretariatul General NATO asupra politicii si structurilor de politie politica de tip stalinista care au ingenunchiat Romania.
         Scopul actualului miting, organizat cu aprobarea PMB, este acela de a informa reprezentantii NATO, prezenti la Adunarea Parlamentara NATO la Bucuresti, despre gravele consecinte ale legislatiei amintite, asupra eficientei flancului estic al Aliantei Nord Atlantice si a capacitatii de aparare a Romaniei.
         Numai uniti vom inscrie Tara noastra pe drumul normalitatii si natiunea romana in randul natiunilor consolidate ale Europei si ale lumii. Ii asteptam, in primul rand pe toti cei care au depus, candva, un Juramant de credinta fata de Tara! De la soldat la general!

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.