IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 16 mai 2017


Stimata doamna Primar General,

            Va solicitam ca in perioada 23 mai-23 iunie a.c., Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) sa poata organiza, intre orele 11.00-18.00, manifestatii in Capitala, dupa cum urmeaza:

1.      pichetare cu 200–300 de persoane, membri, simpatizanti si aliati din cadrul CNSC, in fata Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, in strada  Demetru I Dobrescu 2;
2.      pichetare cu 200-300 de persoane, membri, simpatizanti si aliati din cadrul CNSC, in fata intrarii principale a Ministerului Apararii Nationale, in strada Izvor nr. 13-15;
3.      manifestatie cu 5000-6000 de persoane, membri, simpatizanti si aliati din cadrul CNSC, la Parcul Izvor, in alveola din fata intrarii la Camera Deputatilor.

            Scopul actiunilor este rezolvarea cererilor legitime ale SCMD/CNSC                                            privind :
·        Eliminarea Art. 40 din Proiectul Legii salarizarii unitare, ca neconstitutional;
·        Inserarea in Proiectul Legii a prevederilor privind dreptul la ajutoare/salarii compensatorii, cu ocazia incetarii raporturilor de munca;
·        Acceptarea discutiilor si cu reprezentantii SCMD/CNSC privind grilele de salarizare;
·        Abrogarea Art. 40 din OUG nr. 57/2015;
·        Abrogarea OUG nr. 95/2014, discriminatorie inclusiv pentru militari;
  • Punerea in dezbaterea Camerei Deputatilor a Proiectului Ghise de Lege a sindicatelor, sustinut de SCMD/CNSC.

Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare, col. (r) dr. Mircea DOGARU – tel. 0736601020 si col. (r) Mihail–Adrian STEFAN – tel. 0736600973, astfel incat actiunile sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta. Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii adunarilor va purta insemnele distinctive ale SCMD.
Pentru asigurarea sonorizarii, organizatorii vor folosi urmatoarele mijloace tehnice proprii: autoturismul Dacia B-188-SCM, statie de amplificare mobila, tribuna, boxe audio.
In sprijinul bunei desfasurari a actiunilor, solicitam din partea Primariei si a organelor de Politie si Jandarmerie sa ia urmatoarele masuri:
  • Din partea Primariei - aprobarea locurilor de desfasurare a manifestatiilor si asigurarea de WC-uri ecologice;
  • Din partea Politiei si Jandarmeriei - asigurarea locurilor de desfasurare a manifestatiei.

Cu stima si multumiri,
Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.