IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 12 februarie 2016

SINCERE CONDOLEANȚE!

Azi, 12 februarie 2016 a plecat dintre noi,

 pentru a cânta în Fanfara Îngerilor,

 colegul nostru 

Plutonier Adjutant Șef (r) Panfil Buran.

Amintirea sa va rămâne neştearsă pentru noi, care i-am fost

 colegi şi prieteni! 

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!


Inmormantarea va avea loc duminica 14 februarie 2016, ora 13.00, la Capela Municipala.

12 comentarii:

  1. ...VĂ SALUT BUNĂ ZIUA.Mă numesc Plut.Adj.Şef.(r)MORĂRESCU MARCEL prom.(atenţie)1959,din GARNIZOANA TÂRGOVIŞTE.Doresc a transmite condoleanţe FAMILIEI şi Colectivului Muzicii Militare din GARNIZOANA BEIUŞ(în care a lucrat)pentru cel ce a fost Plut.Adj.Şef.(r)BURAN TRAIAN.Buran Traian,era un om liniştit,aşezat,calm,înţelegător,şi paremi-se,cu o promoţie-două(dacă nu mă înşel mai mare ca mine)şi ne întâlneam mereu de 1 MAI şi 23 AUGUST la PARĂZILE ce se făceau atunci.Avea el un prieten bun pe Plut.Maj.NEGRU,tot clarinetist ca şi el,şi probabil aceiaşi promoţie.Sigur că amintirea lui va rămâne mult timp în amintirea mea personală cât şi a dv.colectivul muzicii, la care a lucrat.''ADIO TRAIANE ŞI ODIHNEŞTE-TE ÎN PACE''.Plut.Adj.Şef.(r)MARCEL MORĂRESCU-TÂRGOVIŞTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua stimate domn. Panfil a fost fratele cel mic in varsta (si mai mare la statura) al lui Buran Traian. Dar dăruirea pentru muzică pusă în slujba armatei și apoi a orașului, prin Corul Bisericii Ortodoxe, sufletul mare și calmitatea, felul de a relaționa cu oamenii sunt doar câteva dintre multele calități pe care le-a avut Panfil Buran.

      Ștergere
    2. Domnule Plut.Adj.Şef. Murarescu Marcel, cu respect va comunic ca decedatul plt. adj. sef BURAN PANFIL este fratele mai mic al subsefului Muzicii Militare din Beius, dl. Traian Buran care este in viata. Cu stima, SCMD Beius.

      Ștergere
  2. ...VĂ SALUT BUNĂ ZIUA.Mă numesc Plut.Adj.Şef.(r)MORĂRESCU MARCEL prom.(atenţie)1959,din GARNIZOANA TÂRGOVIŞTE.Doresc a transmite condoleanţe FAMILIEI şi Colectivului Muzicii Militare din GARNIZOANA BEIUŞ(în care a lucrat)pentru cel ce a fost Plut.Adj.Şef.(r)BURAN TRAIAN.Buran Traian,era un om liniştit,aşezat,calm,înţelegător,şi paremi-se,cu o promoţie-două(dacă nu mă înşel mai mare ca mine)şi ne întâlneam mereu de 1 MAI şi 23 AUGUST la PARĂZILE ce se făceau atunci.Avea el un prieten bun pe Plut.Maj.NEGRU,tot clarinetist ca şi el,şi probabil aceiaşi promoţie.Sigur că amintirea lui va rămâne mult timp în amintirea mea personală cât şi a dv.colectivul muzicii, la care a lucrat.''ADIO TRAIANE ŞI ODIHNEŞTE-TE ÎN PACE''.Plut.Adj.Şef.(r)MARCEL MORĂRESCU-TÂRGOVIŞTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Plut.Adj.Şef. Murarescu Marcel, cu respect va comunic ca decedatul plt. adj. sef BURAN PANFIL este fratele mai mic al subsefului Muzicii Militare din Beius, dl. Traian Buran care este in viata. Cu stima, SCMD Beius.

      Ștergere
  3. SUCIU....SUCIU....SUCIU....Nu-mi amintesc prea bine....mata nu ai cântat la FLIGORN(TROMPETĂ)

    RăspundețiȘtergere
  4. Panfil a fost un om deosebit si mi-a fost un bun prieten. Fara el Beiusul e mai sarac. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu sa-l odihneasca!Condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.