IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 15 ianuarie 2016

ȘI BEIUȘUL PARTICIPĂ LA MITINGUL DIN

24 Ianuarie 2016
,,Unitate şi solidaritate! Onoare, demnitate şi respect!"   SCMD - Filiala 1 Beiuș
În ședința B.Op. din 13.01. 2016

             HOTĂRĂȘTE
             - Organizarea participării la mitingul din 24 ianuarie a.c. a tuturor celor care-şi exprimă disponibilitatea în acest sens;
             - Contactarea parlamentarilor din zonă:

-deputat PNL, Gheorghe Costin,
-deputat PSD, Dănuţ Gheorghe Bogdan;   pentru a vota împotriva prevederilor art.40, OUG nr. 57/2015.
( OUG 57/5015- ordonaţă neconstituţională conform art.115 din Constituţia României-
(4) Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă numai în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora.
(6) Ordonanţele de urgenţă nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituţionale, nu pot afecta regimul instituţiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertăţile şi îndatoririle prevăzute de Constituţie, drepturile electorale şi nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică).
Biroul Operativ al SCMD - Filiala 1 Beiuș


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.