IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

vineri, 18 decembrie 2015

Și mă întreb: noi ce facem, stăm ca mieii la tăiere?

N-am mai postat de multa vreme pe acest blog dar de data aceasta nu pot sa rămân indiferent la ce ni se coace și îi musai să nu tac. 
Am crezut că tot circul cu pensiile militare s-a încheiat odată cu L223/2015. M-am retras alături de vârsta, bolile și necazurile mele sperând ca nu va mai fi nevoie sa-mi mai fac probleme decât cu părăsirea sistemului pe cale naturală, cât mai târziu posibil, în ciuda sfaturilor defunctei și reînviatei puteri portocalii. Dar niciodată să nu spui niciodată. Ceea ce anticipam încă din luna mai 2010  s-a întâmplat. http://suciusiminfo.blogspot.ro.  
Portocalii au revenit. La fel ca și  cioara Phoenix, ciorile portocalii au renăscut din propria cenușă prin vopsirea lor în galben, să credem că sunt canari, să nu cumva să avem impresia că se zbat după vreun ... ciolan. Și uite-așa, mereuaș, mereuaș, au ajuns din nou în vârful parului. Și, ca de regulă, prima lor grijă a fost micșorarea pensiilor militare. 
Ipocrizia a ajuns la paroxism, trădătorii sunt printre noi, suntem vânduți pe privilegii mărunte și vremelnice, în jurul nostru colcăie o mulțime de Iuda kaki și cu fiecare secundă timpul nostru se scurge ireversibil... 

Și mă întreb: noi ce facem, stăm ca mieii la tăiere?
NOTA
IN ATENTIA FILIALELOR SCMD, A ONG-urilor MILITARE, A SINDICATELOR SI ONG-urilor ALIATE (CNSC)

Doamnelor si domnilor,
In vederea negocierii la Primaria Generala a spatiului din Piata Victoriei alocat manifestatiilor organizate de SCMD impotriva masurilor de austeritate nejustificate luate de guvernul Ciolos, in zilele de 28-30 decembrie a.c. va rugam sa ne transmiteti, pana pe 24 decembrie a.c., numarul de delegati participanti din partea dvs. si, in situatia in care veniti cu autocare si microbuze, precizarile necesare pentru asigurarea parcarii pe Soseaua Kiseleff.
In ceea ce-i priveste pe rezervistii nehotarati, ii rugam sa verifice aritmetic daca 65% din 500 de grame reprezinta mai mult decat 80% dintr-un kilogram. De asemenea va transmitem rugamintea de a“aprecia” la valoarea reala laturile pe care le arunca asupra SCMD si conducerii sale, gansacii sasaitori care au dezonorat decenii uniforma de militar si politist, castigandu-si galoanele, titlurile universitare si gradele masonice, prin spalatul cu limba a timpanelor puternicilor zilei, deschisul usii cu piciorul si cataratul pe meritele altora.
Va asteptam pe 28 decembrie a.c. la orele 10.00 in Piata Victoriei.

Honor et Patria! Vae Victis!


Biroul Operativ Central al S.C.M.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.