IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

duminică, 12 iulie 2015

MULTUMIRILE ADRESATE DE BIROUL EXECUTIV CENTRAL AL SNPPC CELOR CARE AU CONTRIBUIT ALATURI DE DOMNIILE LOR LA APARITIA LEGII PENSIILOR MILTIARE. PRINTRE ACESTIA SI DOAMNA COL.R. PETRESCU LUMINITA.



În atenția membrilor SNPPC

Prin prezenta informare aducem mulțumiri membrilor de sindicat care sunt alături de noi în efortul conjugat de a obține îndreptarea unor situații prin care, polițiștilor și personalului contractual din MAI, dar și altor categorii de bugetari din România, le-au fost tăiate în mod abuziv drepturi salariale de o guvernare care, acum, constatăm că a folosit acei bani pentru diferite activități ilegale prin care, atât ei cât și acoliții, și-au umflat conturile și averile, ducând țara pe marginea prăpastiei și populația în pragul sărăciei.(...)

Pe această cale aducem mulțumiri vicepremierului și tuturor parlamentarilor care au susținut/votat proiectul Legii pensiilor militare, în mod special amendamentelor susținute de SNPPC, dar și tuturor colaboratorilor, între care un aport important l-a adus doamna colonel (r.) Luminița Petrescu, cea care a stat în Parlament, la Comisii și în plen, de dimineața până noaptea, alături de colegul nostru Dumitru Coarnă.
Având în vedere cele expuse SNPPC vă asigură că va lupta în continuare pentru dumneavoastră și vă recomandăm să ne susțineți întrucât, numai prin dvs. vom avea succes.
Puterea unui sindicat stă, în primul rând, în numărul de membri.
Mulțumim, cu această ocazie, pentru încredere și susținere tuturor colegilor care au rămas alături de noi și după ieşirea la pensie, sprijinind organizaţia sindicală în atingerea obiectivelor pentru că, iată, această lege a pensiei va fi valabilă şi pentru ei.
În perioada următoare ne propunem să ne focalizăm atenția pe Legea salarizării și pe Statutul polițistului, dar nu vom abandona lupta şi pentru obţinerea ajutoarelor compensatorii, fie la nivelul Executivului, fie la nivelul Parlamentului României fie la instanţa de judecată.
BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.