IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 24 decembrie 2013

CRĂCIUN FERICIT!Crăciun Fericit!

2 comentarii:

  1. LA MULTI ANI , oameni buni ! Tot respectul pt. dl . Simion Suciu si pentru toti colegii lui . S-aveti parte de multa sanatate si numai de impliniri in 2014 ! Va saluta cu respect de la Constanta un camarad care va apreciaza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru urari. De trei zile mi-am luat "concediu" si nu am mai intret pe blog pana azi. Inca nu s-a terminat Craciunul si urmeaza Anul Nou asa ca va rog sa-mi permiteti sa va intorc urarile inzecit si insutit. Beiusul saluta Constanta! Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

      Ștergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.