IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 16 octombrie 2013

LA VASLUI, MOLDOVENII NU MAI LUPTA CU TURCII - LUPTA CU CHEVRON

2 comentarii:

  1. Eu ma gandesc ca peste 10 ani va fi vai de noi cu apa din panza freatica si nu numai.Si in toate zonele unde foreaza Chevron sunt localitati unde majoritatea gospodariilor se alimenteaza din panza freatica.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  2. Chevron, printre altele, vizeaza litoralul si Baile Felix. Asa ca adio turism. Cat despre panza freatica prea multa n-ar fi de explicat - vom deveni o bomba eco. Luand in considerare si Rosia Montana, e clar ca Romania va fi un teritoriu otravit.

    RăspundețiȘtergere


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.